223 00007046fdc3d8da80c8b52ac86c25e63aa309c1 small
myClub

myClub is a management service for your sports- and free-time club. With myClub you can track your members' attendance, manage payments and fees, keep a member register and communicate with all your members.

www.myclub.fi

Vanhankartanon Omakotiyhdistys, Gammelgårds Egnahemsförening, ajaa kaikkien toimialueensa asukkaiden asioita. Toimialueeseen kuuluvat Vanhankartanon kylässä olevat Niipperin, Perusmäen ja Vanhankartanon kaupunginosat. Jäseneksi voi liittyä, kunhan asuu edellämainitulla alueella "omassa kodissa".

Yhdistys järjestää runsaasti liikuntatoimintaa kaiken ikäisille kyläläisille. Paikkakuntalaisten yhteenkuuluvuutta edistetään myös asukas- ja lauluilloilla sekä juhlilla ja talkoilla. Oksahaketin on jäsenten vuokrattavissa kymmenen euron vuorokausihintaan. Yhdistyksen kuutisen kertaa vuodessa ilmestyvä tiedote jaetaan jokaiseen alueen noin 1500 talouteen.

Omakotiyhdistys on perustettu vuonna 1950. Kolmentoista perustajäsenen joukosta se on kasvanut reilussa viidessäkymmenessä vuodessa yli 1050 henkilön (jäsenmäärä 1.6.2014) yhteiseksi nimittäjäksi. Yhdistys toimii vapaaehtoisuuden ja aatteellisuuden perustalta. Sen toimintaa johtaa johtokunta, joka valitaan vuosittain yhdistyksen kokouksessa. Yhdistyksen toiminta on avointa kaikille alueen asukkaille.